L’estiu és una temporada espectacular, plena d’energia i dies lluminosos. Tot i això, també pot ser una època desafiant per al nostre cabell, ja que l’exposició al sol, el clor de les piscines i la sal del mar el pot perjudicar. I… com podem cuidar-lo? Una forma senzilla i efectiva té nom propi: Olistic. Es tracta d’un complement nutricional dissenyat per cuidar el teu cabell des de dins. Anem a descobrir tot sobre ell i com et pot ajudar a tenir una melena espessa i brillant tot l’esitu!

Què és Olistic i per a què serveix?

Olistic és un complement alimentari formulat específicament per millorar la salut capil·lar. Conté una combinació de vitamines, minerals i extractes naturals que treballen junts per enfortir els cabells, promoure’n el creixement i reduir la caiguda. I… quins són aquests ingredients? Doncs hi trobem, entre els seus principals, la biotina, zinc, seleni, àcid fòlic i extractes de plantes com la cua de cavall i el mill. Tots ells coneguts pels beneficis que aporta al teu cabell. 

Quins beneficis aporta Olistic al nostre cabell?

Aquest complement t’ajuda a:

 • Enfortir els cabells des de l’arrel.
 • Promoure el creixement capil·lar.
 • Reduir la caiguda dels cabells.
 • Millorar la salut del cuir cabellut.
 • Augmentar la brillantor i la vitalitat dels cabells.

Com s’ha de prendre Olistic?

Es tracten d’unes ampolletes molt senzilles de prendre. Podem beure-les dirèctament o mesclar-les amb aigua, un suc… 

Per millorar l’absorció de tots els ingredients i millorar la tolerància en estómacs sensibles, el més recomanat és prendre’l just després de l’esmorzar o el dinar. I recorda agitar abans de prendre. 

Consells per prendre Olistic

 • Consistència: Pren-lo cada dia a la mateixa hora per establir una rutina i assegurar una absorció constant de nutrients.
 • Hidratació: Pots acompanyar el vial amb un got d’aigua per a una millor digestió i absorció.
 • Dieta equilibrada: Complementa l’ús d’Olistic amb una dieta rica en fruites, verdures, proteïnes i greixos saludables per maximitzar-ne els beneficis.

Algunes idees per integrar Olistic a la teva rutina

Per a aquells que busquen formes creatives de recordar prendre el suplement o simplement desitgen variar la seva rutina, aquí hi ha algunes idees:

Esmorzar saludable: Pren l’Olistic després d’esmorzar. Pots fer-ho diluit en aigua o en un suc ben bo. 

Recordatoris electrònics: Utilitza aplicacions o alarmes al telèfon per recordar-te prendre el teu suplement diàriament.

Diari de benestar: Porta un registre de la teva ingesta de suplements, juntament amb altres hàbits saludables, a un diari de benestar. És una idea fantàstica per reforçar-te positivament i veure l’evolució del teu cabell i de la teva salut en general! 

Altres tips per a un cabell fantàstic a l’estiu

A més de prendre Olistic, hi ha diverses estratègies que pots seguir per protegir i cuidar els cabells durant l’estiu:

 • Protecció solar: Fes servir barrets, mocadors o productes capil·lars amb protecció UV per protegir el teu cabell del dany solar.
 • Hidratació: Assegureu-vos de mantenir el teu cabell hidratat utilitzant condicionadors profunds i màscares capil·lars hidratants.
 • Esbandida post-piscina: Després de nedar a la piscina o al mar, esbandida el teu cabell amb aigua fresca per eliminar el clor i la sal, que poden ser perjudicials.
 • Evita la calor excessiva: minimitza l’ús d’assecadors, planxes i arrissadors. Deixa que el teu cabell s’assequi a l’aire sempre que sigui possible.
 • Tall regular: Realitza retallades regulars per eliminar les puntes obertes i mantenir el teu cabell saludable.

Tenir cura dels nostres cabells a l’estiu requereix una combinació de nutrició adequada, a través de complements com Olistic, i pràctiques de cura capil·lar. No oblidis protegir el teu cabell del sol, mantenir-lo hidratat i evitar el mal per calor per gaudir d’una cabellera radiant durant tota la temporada. 

Gaudeix de l’estiu amb un cabell saludable i bonic!