Consells per celebrar unes festes saludables!


El Nadal ja és aquí i sabem que mantenir una alimentació saludable pot ser un repte. Tot i que les temptacions culinàries són moltes, la nostra farmàcia està aquí per oferir-vos consells pràctics per gaudir d’un Nadal deliciós sense comprometre la vostra salut. Aquí teniu algunes suggerències per apostar per la vostra salut durant les festes:

1. Planificació de menús amb equilibri:

   Al planificar els àpats festius, intenta incloure una varietat de plats que ofereixin una combinació d’ingredients saludables com fruites, verdures, cereals integrals i proteïnes magres.

2. Control de les porcions:

   Gaudeix dels àpats amb moderació i controla les porcions. Això permetrà que gaudiu dels sabors sense sentir-vos massa plens.

3. Optar per opcions lleugeres:

   Cerca alternatives lleugeres o versions saludables de receptes clàssiques. Pots experimentar amb ingredients com farina integral, olis sans i alternatives més saludables als dolços.

4. Hidratació:

   Mantingueu-vos hidratats amb aigua entre els àpats i les celebracions. Això no només afavorirà la digestió sinó que també ajudarà a mantenir una pell radiant.

5. Augmentar la ingesta de fruites i verdures:

   Aprofiteu la temporada de fruits secs i verdures fresques. Incorporeu-les com a aperitius o com a part dels plats principals per augmentar la ingesta de nutrients.

6. Evitar l’excés de sucres i greixos:

   Minimitzeu la ingesta d’aliments rics en sucres i greixos saturats. Opteu per postres amb menys sucre i gaudiu de les fruites com a alternativa saludable.

7. Preparar snacks saludables:

   Tingueu a mà snacks saludables com fruits secs i iogurts baixos en greix per satisfer la gana sense recórrer a opcions menys saludables.

8. Evitar saltar àpats:

   No us salteu àpats! Menjar petites menjades saludables al llarg del dia pot ajudar a mantenir nivells d’energia constants.

9. Fer-se revisions de salut:

   Aprofiteu les festes per fer-vos revisions de salut.

10. Gaudir de l’experiència sense culpes:

   Recordeu que les festes són una època per gaudir de la companyia, els sabors i la tradició. Gaudiu sense culpes, però amb moderació i consciència de les decisions alimentàries.

A la Farmàcia Maribel Iglesias estem compromesos amb la vostra salut i benestar. Si teniu preguntes específiques sobre la vostra dieta o necessiteu consell personalitzat, no dubteu a visitar-nos.

Bones festes a tots i totes!