Olistic Science va més enllà del teu cabell, ja que afecta de forma directa la teva salut global. És una estratègia integrativa i natural d’entendre la salut dels cabells.

Els avenços científics revelen que la pèrdua de cabell és un problema complex, resultat d’una acumulació de múltiples factors. Per això, Olistic Research Labs ha desenvolupat una solució pionera que aborda de forma sinèrgica i multifactorial totes les causes clau relacionades amb la caiguda dels cabells.

Els creadors d’Olistic, han aconseguit la fórmula més completa per als cabells, amb tots els principis actius fonamentals i en un format bebible únic al mercat. Aixo ha suposat un dels majors desafiaments a nivell de desenvolupament tècnic i científic de la indústria de productes farmacèutics i complements alimentaris.

La mala salut dels cabells es deu a una acumulació de diferents causes, com l’estrès, la inflamació, els dèficits nutricionals, els desequilibris hormonals, la predisposició genètica, els factors ambientals i l’envelliment. Per això, els seus ingredients treballen de forma sinèrgica actuant sobre cadascuna de les 6 causes clau que afecten la caiguda dels cabells.

Aquestes ampolles bebibles amb ingredients 100% naturals i vegans, estan pensades per enfortir les fibres capil·lars i ajudar a prevenir la caiguda del cabell. No tenen efectes secundaris negatius i compten amb la garantia farmacèutica adequada. Un còctel amb 34 vitamines, col·lagen i altres principis actius amb resultats visibles a les setmanes d’ús no només als cabells, sinó també a la pell o les ungles.

El seu enfocament holístic innovador en la cura del cabell té l’origen en l’estudi i la formulació científica d’ingredients naturals d’elevada eficàcia clínica i seguretat. Combinats en estructures, els ingredients treballen de forma sinèrgica actuant sobre cadascuna de les causes de la pèrdua del cabell.

Però quins són els beneficis d’Olistic?

  • Nodreix el cabell des de dins.
  • Ajuda a mantenir-lo sa.
  • Promou un cabell i una pell saludables.
  • Ajuda a protegir contra l’estrès oxidatiu.
  • Millora la resistència a l’estrès.
  • Ajuda al sistema immunitari.